Transfo-site in Zwevegem nu ook te ontdekken op Erfgoedapp

Op 19 september 2023, over deze onderwerpen: Domeinen en Groene Assen, ICT

West-Vlaanderen / Zwevegem / Brugge - De provincie West-Vlaanderen heeft de voorbije maanden verder ingezet op bijkomende ontdekkingsmogelijkheden via de Erfgoedapp. Dat vernam provincieraadslid Kurt Himpe (N-VA) van gedeputeerde Sabien Lahaye-Battheu.

“Aan de hand van de Erfgoedapp van Faro, het Vlaams steunpunt voor cultureel erfgoed, kan nu de Transfo-site in Zwevegem online ontdekt worden. Voor de site zijn bijvoorbeeld 360 graden-beelden van de duiktank, het ketelhuis en de machinezaal beschikbaar. Deze tour zal in het najaar of volgend jaar afgewerkt worden”, verduidelijkt provincieraadslid Kurt Himpe.

App voor Grootseminarie in Brugge

“Ook de wandeling bij het kasteel Tillegem is nu voorzien van nieuwe 360 graden-beelden zodat wandelaars informatie krijgen en beelden van het interieur van het kasteel krijgen.”

“Naar aanleiding van het themajaar Kastelen en Abdijen in het Brugse Ommeland van Westtoer wordt ook een app gemaakt voor het Grootseminarie in Brugge, naar analogie met het Bisschopshuis”, besluit Kurt Himpe.

 

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is