Startavond Kust 21 maart 2016

Op 22 maart 2016, over deze onderwerpen: Afdelingswerking, Toerisme

Op maandag 21 maart vond de Startavond Kust plaats, georganiseerd door Westtoer. Deze vond plaats in de Thermae Palace, Oostende. N-VA-mandatarissen waren ook nadrukkelijk aanwezig om de promotie van toerisme aan zee te steunen.

Met zeventien miljoen dagtoeristen, 28 miljoen overnachtingen in 2015 en een totale omzet van 2,8 miljard euro blijft de Kust een topbestemming. Twee derde van die indrukwekkende omzet wordt overigens buiten de zomermaanden gehaald. Westtoer wil de Kust dit jaar bij het grote publiek nog meer promoten en het ontwikkelde daarvoor een rist initiatieven. Een opleiding om de gastvrijheid in brasserieën en restaurants aan zee te stimuleren, is een van de opvallendste. Het gezicht van dit project is ex-Miss België Joke Van de Velde.

Bekijk hier de foto's. De aanwezige N-VA-mandatarissen op de foto met Joke Van de Velde. U herkent van links naar rechts: Vlaams parlementslid Cathy Coudyser (Knokke-Heist), provincieraadslid Wouter Vanlouwe (Veurne), Joke Van de Velde, provincieraadsleden Luc Coupillie (Diksmuide), Marleen De Mulder (Oostkamp) en Jan Van Meirhaeghe (Damme)

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is