West-Vlaamse parlementsleden volgen VOKA-stage

Op 28 september 2023, over deze onderwerpen: Economie en ondernemen

Ook dit jaar bracht Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen de politici uit onze provincie naar de bedrijfsvloeren. Tijdens deze Voka zomerstage draait een politica/politicus een dag mee in de bedrijfsactiviteit van een West-Vlaamse onderneming.Ook onze West-Vlaamse volksvertegenwoordigers volgden stage op een West-Vlaamse bedrijfsvloer.

 

  • Vlaams Parlementslid Cathy Coudyser trok naar Beauvent CV dat duurzame energieprojecten uitwerkt. Cathy maakte zo kennis met drie West-Vlaamse projecten: #warmenetoostende, Biosciencecarreers.be en het zonnepanelenproject
  • Kamerlid Yngvild Ingels bezocht Lecot in Heule. Deze vakhandel voor bouwprofessionals is uitgegroeid tot een van de grootste spelers in ijzerwaren en bouwmaterialen in Belgie en Nederland.
  • Vlaams Parlementslid Bert Maertens volgde stage bij  Ghistelinck in Waregem. Deze automobielgroep verdeelt al sinds 1950 de wagens van Mercedes Benz in Belgie.
  • Maaike De Vreese en Axel Ronse tenslotte draaiden een dagje mee bij Prefaxis. Deze dochteronderneming van de Ploegsteert Group is gespecialiseerd in de productie van keramische, maar voornamelijk holle betonmuren voor de industriebouw.

 

Hieronder vind je verschillende sfeerbeelden.

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is