Sponsor provincieraadslid Luc Coupillie tijdens de 1000 km voor Kom op tegen Kanker

Op 6 mei 2022, over deze onderwerpen: Afdelingswerking, Gezondheids​zorg

West-Vlaanderen / Diksmuide – Provincieraadslid Luc Coupillie uit Diksmuide fietst op zondag 29 mei 250 km van Mechelen naar Aalter en terug in kader van de 1000 km voor Kom op tegen Kanker. Luc fietst voor het goede doel en laat zich sponsoren. Misschien wil jij Luc steunen?

Van donderdag 26 mei tot en met zondag 29 mei rijden duizenden enthousiaste fietsers doorheen Vlaanderen voor de '1000 km voor Kom op tegen Kanker'. De opbrengst van de 1000 km gaat naar wetenschappelijk kankeronderzoek. Het concept is eenvoudig: elk team dat 5500 euro inzamelt voor Kom op tegen Kanker mag deelnemen aan de 1000 km.

Van sedert de eerste editie van Kom op Tegen Kanker in 2010 neemt Luc telkenjare deel aan deze fietstocht. Dit jaar fietst hij met een speciale reden mee. Luc aan het woord: Sigrid Vandenbulcke, een gewaardeerde collega en de moederkloek van de provinciale N-VA-fractie, is op 29 oktober 2021 op 48-jarige leeftijd stilletjes heengegaan. Ze vocht drie jaar hard en droeg haar strijd heel waardig. Maar de strijd was oneerlijk. We missen haar. De strijd gaat echter verder en Sigrid zou niet anders gewild hebben dat we blijven ijveren opdat de medische wereld, waar zij ook sterk in geloofde, de kansen krijgt om het tij te doen keren. Daarvoor kruipen we nog eens op de fiets voor Sigrid!”

Al voor het elfde jaar op rij doet ook de N-VA mee. Drie N-VA-ploegen verschijnen aan de start en springen in het zadel om kanker klein te rijden. Onder andere Vlaams minister Ben Weyts, Brussels parlementslid Mathias Vanden Borre en Vlaams Parlementslid Andries Gryffroy zijn te spotten op hun koersfiets samen dus met provincieraadslid Luc Coupillie. Om hun deelname te financieren rekenen de renners op uw steun. Door hun rit te sponsoren, zorgt u ervoor dat ze in het Hemelvaartweekend kanker uit het wiel rijden.

Wil je Luc steunen en je steentje bijdragen aan kankeronderzoek? Stort dan jouw bijdrage op het rekeningnummer BE06 7310 3786 3822. Belangrijk: vermeld als vrije mededeling ‘KOTK luc Coupillie’.
Opgelet: Voor deze gift is er geen fiscaal attest mogelijk. Wilt u echter Luc steunen en een fiscaal attest bekomen (storting vanaf 40 €), stort dan op het rechtstreekse Kom Op Tegen Kanker-rekeningnummer BE14 7331 9999 9983 met de mededeling ‘GIFT 170043275’.

Met jouw financieel duwtje in de rug, geef je Luc nog meer zin om aan de 1000 km te starten.

Daar willen we jou van harte voor bedanken!

Alle info: https://www.n-va.be/kotk2022

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is